Futurum begeleid wonen dagbestedeing

Het Lokaal

“Het lokaal” waarin onze doelgroep hun talent tot uiting kan laten komen. Een plek waar werken aan jezelf, leren van en over elkaar centraal staat. Het lokaal waar je jezelf kan zijn! Een plek waar je iets geeft, iets leert en waar je iets kan betekenen voor ander.

 

Wat ons doel is: wij willen een plek creëren waar je niet hoeft te betalen in euro’s, maar met je eigen talent iets bijdraagt. Je laat bijvoorbeeld je computer maken door een van onze technische helden en geeft voor wie het leuk vinden een sportles op het schoolplein. Je geeft een training in Het Lokaal en houdt een plek vrij voor een cliënt of collega. Ben je niet in de gelegenheid om iets terug te geven mag je altijd een bijdrage doen in ons spaarvarken, wij gebruiken dit om activiteiten te ondernemen met de cliënten. (Bowlen, bios, hapje eten etc). Onze cliënten zijn druk aan het denken over het aanbod wat zij kunnen doen en wij als begeleiders dragen uiteraard ons eigen talent ook aan!

Daarnaast gebruiken wij Het Lokaal om gezamenlijk te eten, te chillen, samen te komen. Er is een tafelvoetbal, een dartboard en er wordt regelmatig op het grote beamer scherm gegamed, tv gekeken of een leuke film.

Heb jij leuke ideeën voor ons Lokaal of wil je er gebruik van maken? Neem gerust contact op!