Onze groepswoningen beschikken allen over een gedeelde woonruimte waarin gezamenlijke activiteiten zoals koken en elkaar ontmoeten centraal staan. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine en wasdroger en is er een gedeelde buitenruimte.

 

Wil je een keer komen kijken? Bel gerust!
Wij geven vrijblijvend een rondleiding zodat je ons en onze woningen kunt bezoeken.

Vliet

Vliet is een beschermd wonen locatie in een rustige omgeving, voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Op deze locatie werk je samen met een enthousiast en ervaren team aan je eigen begeleidingsdoelen. Ben je na een aantal jaar toe aan meer zelfstandigheid? Dan stroom je door naar een van onze begeleid wonen locaties.

futurum woning 't Vliet

De Tabaksteeg

Tabaksteeg is een beschermd wonen locatie, voor de doelgroep vanaf 30 jaar. Rust, ontspanning en het behouden van een vaste dagstructuur staan hier centraal. De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum en de sportschool.ning voor oudere cliënten van 35 tot 75 jaar waar rust en een vaste structuur centraal staan. Er zijn op deze woning 3 woonplekken.

 

Biezenkamp

Biezenkamp is een begeleid wonen locatie waar zowel de mogelijkheid is om zelfstandig óf met 1 iemand anders samen te wonen. Op deze locatie werk je aan je eigen begeleidingsdoelen, je kunt deelnemen aan de activiteiten van Futurum zoals bijvoorbeeld; voetbal, zwemmen, gezamenlijk eten in de Til en er zijn gedurende de dag verschillende begeleidingsmomenten. Om op locatie Biezenkamp te wonen heb je een indicatie nodig vanuit het wijkteam, daarnaast betaal je maandelijks huur voor je appartement. 

Huis van Leusden

Huis van Leusden is een beschermd en begeleid wonen locatie voor de leeftijd vanaf 18 jaar. Deze locatie is geschikt voor rustige jongeren, die de nabijheid van ons eet/werk-café en kantoor waarderen (bevinden zich in Huis van Leusden). Je deelt op deze locatie de keuken en badkamer met maximaal 1 huisgenoot.